Evenementen

Evenement: Proefloop Contiweb Maasheggenloop

Naam Proefloop Contiweb Maasheggenloop Locatie Steenstraat 56, Boxmeer
Begindatum 14-09-2017 Einddatum 14-09-2017
Aanvang 19:00 Einde 20:30
Bijzonderheden Laatst bijgewerkt 12 juni 2017
Meer info. Klik hier
Omschrijving

Om iedereen in de gelegenheid te stellen het 10 Km parcours van de Contiweb Maasheggenloop te verkennen en om niet leden een keer een donderdagavond training van A.V. Sporting Boxmeer te laten ervaren organiseren wij de Proefloop Contiweb Maasheggenloop.

 

Deze proefloop zal plaatsvinden op 14 september om 19:00 uur.

 

We verzamelen voor Café 't Centrum

Adres: Steenstraat 56 in Boxmeer

 

Om 19:00 zullen we dan starten bij de echte startlijn van de Contiweb Maasheggenloop met een gezamelijk warming-up. Dit betekent rustig beginnen met hardlopen. Na ongeveer 1 km zullen we gezamelijk wat rek- en strek oefeningen doen.

 

Daarna is het de bedoeling dat we als gehele groep een interval van 5 minuten gaan doen. Dit betekent dat ieder voor zich zijn/haar eigen tempo gaat lopen voor de duur van 5 minuten. Na deze 5 minuten volgt een herstel moment van 2 minuten. In deze 2 minuten komen de snellere lopers teruggedribbeld naar de langzaamste lopers zodat de groep weer in zijn geheel bij elkaar is waarna we de volgende interval van 5 minuten kunnen gaan beginnen.

Dit zullen we (5 minuten interval, 2 minuten herstel) in totaal 9 keer doen waarna we rustig uitlopen naar de echte finishlijn van de Contiweb Maasheggenloop.

 

Vervolgens zullen we de training afsluiten met een gezamelijke cooling-down.

 

Iedereen is van harte welkom om mee te doen aan deze proefloop.

 Ogenblik a.u.b. ...