Plus Kleffenloop

Op zondag 14 april 2019 organiseert A.V. Sporting Boxmeer de 9e editie van de Plus Kleffenloop in Overloon.

Plus Verbeeten, Overloon (www.plus.nl)

 

 

Algemeen

Het parcours van de Kleffenloop gaat door de prachtige bossen rondom Overloon met een gevarieerde route over verharde asfalt- en enkele zandpaden. Over dit parcours loop je langs enkele Overloonse toeristische trekpleisters: dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum, langs een tank uit de Tweede Wereldoorlog en onder de oude Bailey-brug door, langs recreatieplas het Schaartven en uiteraard ook door de mooie Overloonse bossen. Kortom: een prachtig parcours dat voor jong en oud.

 Afstand    Start   Inschrijving   Voorinschrijving 
 Bambino loop (250m)   Jeugd 1 t/m 5 jaar  10:15 uur   €3,00   €2,00 
 Jeugdloop (1000m)  Jeugd 6 t/m 12 jaar  10:05 uur  €4,00  €3,00
 Jeugdloop (1000m)  Jeugd 13+   10:05 uur  €4,00  €3,00
 5 Km  Senioren  10:25 uur  €7,00  €5,00
 10 Km  Senioren  10:00 uur  €8,00  €6,00
 15 Km  Senioren  10:00 uur  €11,00  €9,00

Naar boven

Prijzen

Bekers voor de eerste drie plaatsen in de volgende categorieen.

   Categorie Plaats 
 Bambinoloop  Jongens (1 t/m 5 jaar)   1, 2 en 3 
 Bambinoloop  Meisjes (1 t/m 5 jaar)  1, 2 en 3 
 Jeugdloop  Jongens (6 t/m 8 jaar)  1, 2 en 3
 Jeugdloop  Meisjes (6 t/m 8 jaar)  1, 2 en 3
 Jeugdloop  Jongens (9 t/m 12 jaar)  1, 2 en 3
 Jeugdloop  Meisjes (9 t/m 12 jaar)  1, 2 en 3
 Jeugdloop  Jongens (13+)   1, 2 en 3
 Jeugdloop  Meisjes (13+)  1, 2 en 3
 Senioren  Heren   1, 2 en 3
 Senioren  Dames   1, 2 en 3
  • Alle deelnemers van de Bambinoloop en de Jeugdloop krijgen een leuke herinnering.
  • Onder de eerste 20 kinderen die digitaal inschrijven worden enkele prijzen verloot.

Naar boven

Inschrijven

Door van tevoren in te schrijven krijgt u korting op het inschrijfgeld. Hierdoor bespaart u voor uzelf op de wedstrijddag ook nog eens veel wachttijd en ons veel werk. U ontvangt per mail een bevestiging van uw voorinschrijving. De betaling gaat via automatische incasso na de wedstrijd. Voorinschrijven is zonder verplichting. Mocht u onverwacht niet komen dan hoeft u ook niet te betalen. Laat u dan wel even per mail aan ons weten dat u niet kunt. Voorinschrijven kan tot en met zaterdag 13 april 2019 17:00 uur.

Na-inschrijvers kunnen tot uiterlijk een half uur vóór de start van de wedstrijd inschrijven. Om alles soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u hier rekening mee houdt. De organisatie moet streng zijn omdat late inschrijvingen niet goed meer verwerkt kunnen worden. Voor na-inschrijvers zijn de kosten van deelname hoger. Na-inschrijven kan alleen met contante betaling.

 

 

Naar boven

Tijdregistratie

Bij de Kleffenloop werken we met elektronische tijdwaarneming. We hanteren de richtlijnen van de Atletiekunie (artikel 165.24(f)). De officiële tijd die aan de deelnemers wordt toegekend is de tijd die verstreken is tussen het startschot en het moment dat de loper de finish-lijn passeert, de zogenaamde brutotijd. De organisatie kan ter informatie de nettotijd verstrekken, maar deze mag niet als officiële tijd worden beschouwd. Voor de puntenverdeling in de Runcompetitie wordt de brutotijd aanhouden.

Naar boven

Inschrijfbureau

Het inschrijfbureau is gevestigd in Sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. De voorinschrijvers kunnen daar tot 10 minuten voor de wedstrijd hun startnummer ophalen. Haal uw startnummer graag ruim van de tevoren op, zodat u ook voldoende tijd heeft om in te lopen en op tijd bij de start te verschijnen.

Naar boven

Adres & Parkeren

Het inschrijfbureau, de omkleedlokalen en de start van de Kleffenloop zijn bij de Sporthal de Raaijhal in Overloon. Klik hier voor het adres en de route. Parkeren is mogelijk op het parkeerplein nabij de voetbalvelden / het Oorlogs- en Verzetsmuseum bij het Museumpark / Bergkampweg.

Naar boven

Parcours 5 Km

Naar boven

 

Parcours 10 Km

Naar boven

 

Parcours 15 Km

Naar boven 

Aansprakelijkheid

Deelname is op eigen risico. A.V. Sporting Boxmeer is niet aansprakelijk in geval van letsel, schade, vermissing of diefstal. 

Naar boven

Gezocht: vrijwilligers

Er is altijd veel hulp nodig bij de organisatie van een hardloopevenement. Wie graag een handje helpt bij de Plus Kleffenloop kan zich daarvoor aanmelden bij via .

Naar boven

Contact

De Plus Kleffenloop is een onderdeel van de regionale Runcompetitie. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Anja Hermans, tel. 0478-641361 of e-mail:

Naar boven

 

 


Ogenblik a.u.b. ...