PLUS Kleffenloop

 

Op zondag 15 april 2018 organiseert A.V. Sporting Boxmeer alweer haar achtste editie van de PLUS Kleffenloop.

 

 

Chips

Net als vorig jaar werken we met elektronische tijdwaarneming. We hanteren de richtlijnen van de Atletiekunie (artikel 165.24(f)).  De officiële tijd die aan de deelnemers wordt toegekend is de tijd die verstreken is tussen het startschot en het moment dat de loper de finish-lijn passeert, de zogenaamde brutotijd. De organisatie kan ter informatie de nettotijd verstrekken, maar deze mag niet als officiële tijd worden beschouwd. Voor de puntenverdeling in de Rabo-Runcompetitie wordt de brutotijd aanhouden.

 

Afstanden

Bambinoloop 250 meter voor de jongsten van 0 t/m 5 jaar
Jeugdloop 1000 m voor de jeugd van 6 t/m 12 jaar
5 km voor recreatielopers
10 km spreekt voor zich
15 km

voor de gevorderde loper

 

Parcours

Het parcours gaat door de prachtige bossen rond Overloon met een heel gevarieerde route over meest verharde asfalt- en enkele zandpaden, langs enkele Overloonse toeristische trekpleisters: dwars door het Nationaal Oorlogs- en Verzetsmuseum, langs een tank uit de tweede wereldoorlog en onder de Bailey-brug door, langs recreatieplas het Schaartven en uiteraard langs de 25 meter hoge uitkijktoren midden in de Overloonse bossen. Kortom: een prachtig parcours dat goed te belopen is voor jong en oud.

5 km

10 km

15 km

 

Starttijden en inschrijfgeld

DE STARTTIJDEN ZIJN GEWIJZIGD T.O.V. ANDERE JAREN!

De lopers van de 10 en 15 km starten tegelijk om 10:00 uur!

Start Inschrijving Voorinschrijving
10 km 10:00 uur € 8,- € 6,-
15 km 10:00 uur € 11,- € 9,-
Jeugdloop 10:05 uur € 4,- € 3,-
Bambinoloop 10:15 uur € 3,- € 2,-
5 km 10:25 uur € 7,- € 5,-

Digitaal inschrijven

Door van tevoren in te schrijven krijgt u korting op het inschrijfgeld. Hierdoor bespaart u voor uzelf op de wedstrijddag ook nog eens veel wachttijd en ons veel werk. U ontvangt per mail een bevestiging van uw voorinschrijving. De betaling gaat via automatische incasso na de wedstrijd. Voor de eerste 90 voorinschrijvers bij de 5 km, 10 km en 15 km zijn er weer mooie T-shirts beschikbaar, gesponsord door bedrijven uit Overloon: Djeenz, 't Höfke, Clevers en Jakom. Voorinschrijven is zonder verplichting. Mocht u onverwacht niet komen dan hoeft u ook niet te betalen. Laat u dan wel even per mail aan ons weten dat u niet kunt. Voorinschrijven kan tot en met vrijdag 13 april 2018.

 

Na-inschrijvers kunnen tot uiterlijk een half uur vóór de start van de wedstrijd inschrijven. Om alles soepel te laten verlopen is het belangrijk dat u hier rekening mee houdt. We moeten vrij streng zijn omdat we late inschrijvingen niet meer goed kunnen verwerken. Voor na-inschrijvers zijn de kosten van deelname hoger. Na-inschrijven kan alleen met contante betaling.

Parkeergelegenheid

Parkeren is mogelijk op het plein bij de voetbalvelden / oorlogsmuseum bij het Museumpark / Bergkampweg.

Inschrijfbureau

Het inschrijfbureau is in sporthal De Raaijhal aan de Raaijweg 15 in Overloon. Er is voldoende kleed- en doucheruimte aanwezig. De voorinschrijvers kunnen daar hun

startnummer ophalen. Graag ruim van tevoren (prettig voor u i.v.m. inlopen etc), maar als het echt niet anders kan dan kunt u tot 10 minuten voor de wedstrijd het startnummer ophalen.

 

Prijzen jeugd

Jeugd (j/m: bambinoloop 1-5 jaar, 1km 6-8 jaar, 1km 9-12 jaar): bekers voor de plaatsen 1 t/m 3 en een leuke herinnering voor alle deelnemertjes. Onder de eerste 20 kinderen die digitaal inschrijven worden enkele prijzen verloot.

 

Prijzen volwassen afstanden

Medailles voor de plaatsen 1 t/m 3.

 

Vrijwilligers

Er is altijd veel hulp nodig bij de organisatie van een hardloopevenement. Wie nog graag helpt bij de Kleffenloop die kan zich daarvoor aanmelden via .

De PLUS Kleffenloop is een onderdeel van de regionale Rabo Run trimloopcompetitie. Voor meer informatie kun u contact opnemen met Anja Hermans, tel. 0478-641361 of e-mail .

Flyer

Flyer van de Kleffenloop

Aansprakelijkheid

Deelname is op eigen risico. A.V. Sporting Boxmeer is niet aansprakelijk in geval van letsel, schade, vermissing of diefstal.

 

 

   

 

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...