Actueel nieuws

Uitslagen 40e Weezer Pfingst-Halbmarathon Weeze
   (21-05-2018)

Op Tweede Pinksterdag 2018 organiseerde de atletiekclub TSV Weeze voor de 40ste maal haar Halve Marathon wedstrijd. Hieraan hebben Rene, Frans, Wim en Eugene van A.V. Sporting Boxmeer deelgenomen. Onder warme omstandigheden is er goed gelopen.

 Naam  Afstand   Tijd 
 Eugene Roelofs  Halve Marathon  1:40:17
 Frans Versteegen  Halve Marathon  1:46:40
 Rene Aben  Halve Marathon  1:57:51
 Wim Simmelink  Halve Marathon  2:09:24

 

(Terug naar boven)


Mooie afsluiting beginnerscursus
   (17-05-2018)

Onder ideale weersomstandigheden hebben op donderdag 17 mei 2018 maar liefst 15 deelnemers van de beginnercursus van A.V. Sporting Boxmeer deze cursus succesvol afgerond met een 5 kilometer diplomaloop.

In 12 weken tijd hebben de beginnende hardlopers onder deskundige begeleiding getraind om 5 kilometer te lopen. De diplomaloop is uitgezet over een mooi parcours door de bossen rondom het Oorlogsmuseum in Overloon. Na een warming up met de trainers, viel rond 19:15 uur het startschot voor de beginners. Aan de start verschenen, ter ondersteuning van de beginners, ook diverse jeugd- en volwassen clubleden van de atletiekvereniging. Aangemoedigd door enthousiaste supporters hebben alle 15 beginnende hardlopers de 5 kilometer heel goed uitgelopen. Een knappe prestatie van alle deelnemers. Enkele foto's van de diplomaloop staan op Facebook.

Naast een diploma ontvingen zij uit handen van de organisatie ook een startbewijs op een afstand naar keuze voor de Maasheggenloop op 16 september 2018. Op deze manier hebben de beginnende lopers een mooi doel om te blijven trainen.

Hoewel de beginnerscursus slechts eenmaal per jaar georganiseerd wordt door A.V. Sporting Boxmeer, is het altijd mogelijk om als beginnend loper aan te sluiten bij de reguliere trainingen in Boxmeer en Overloon. Klik voor de trainingstijden hier.

(Terug naar boven)


Frank en Ger benoemd tot ereleden
   (16-05-2018)

Tijdens de goedbezochte Algemene Leden Vergadering van A.V. Sporting Boxmeer zijn Ger van den Hoogen en Frank Lamers benoemd tot ereleden van de vereniging! Met deze benoeming worden zij geëerd voor hun grote inzet voor de vereniging. Gefeliciteerd Ger en Frank!

(Terug naar boven)


Uitslagen Zjwamer Paosloup, Swalmen
   (05-04-2018)

Op 2e Paasdag reisden Joop en Martijn af naar het zuiden voor hun laatste voorbereidingen in aanloop naar de Marathon van Rotterdam (8 april 2018). In Swalmen liepen de heren mee met de 10 Kilometer in de Zjwamer Paosloup.

Naam Afstand Tijd
Joop van den Heuij 10 Kilometer 44:07
Martijn van den Berg 10 Kilometer 45:05

Alle uitslagen...

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...