Nieuws

Maasheggenloop 2017
   (22-06-2017)

 

Op zondag 24 september organiseert A.V. Sporting Boxmeer voor de 16e keer de Contiweb Maasheggenloop 2017 in Boxmeer.

Inschrijven is nog mogelijk tot en met vrijdag 22 september.

 

Wil je nu inschrijven? Dat kan. Klik dan hier.

 

Dit jaar geen Halve Marathon maar een 15 km.

Dit jaar geen Halve Marathon. Wij hebben alles overwogen maar zijn tot de conclusie gekomen dat er de afgelopen jaren te weinig belangstelling was voor de Halve Marathon. Daarom hebben wij dit jaar besloten om deze te vervangen door de 15 km, een afstand die wat meer toegankelijk is voor alle lopers. 

Voor de overall winnaars van de 10km en de 15 km zijn er voor de plaatsen 1, 2 en 3 ook geldprijzen te verdienen.

 

Net als de Halve Marathon was ook de 2500 m altijd punt van discussie vanwege de geringe deelname. Wij hebben daarom besloten om deze te laten vervallen. Omdat wij weten dat de jeugd van 13 t/m 15 een 5 km wellicht wat te ver vindt hebben wij de 1 km uitgebreid met een extra categorie, de categorie jongens 13 t/m 15 en meisjes 13 t/m 15.

 

Voor meer informatie kun je terecht op de website van de Contiweb Maasheggenloop.

 

Tot ziens op 24 september.

 

(Terug naar boven)


Kids Color Run
   (30-05-2016)

Op vrijdag 24 juni organiseren de hockeyvereniging MHCB, de voetbalvereniging Olympia'18, de atletiekvereniging A.V. Sporting Boxmeer en de honk-/softbal vereniging de Royals samen met Doejemee de

 

Kids Color Run

 

Deze zal plaatsvinden op de sportparken van genoemde sportverenigingen. De start zal zijn op Sportterrein en Clubhuis De Sloot, Sportlaan 3, 5831 DA in Boxmeer.

 

De flyer van de Kids Color Run:

 

 

(Terug naar boven)


Foto's diplomaloop
   (21-05-2016)

De diplomaloop zit er weer op. 

Op donderdag 19 mei hebben 18 beginnende hardlopers hun eerste 5 kilometer hardgelopen. En ze deden het niet alleen. Veel leden van A.V. Sporting liepen de 5 kilometer mee en er was een fantastisch publiek van familie, vrienden en verenigingsleden. 

De foto's van de diplomaloop staan inmiddels op de facebookpagina van de vereniging. Klik gauw op het facebook-icoontje onder aan deze pagina en kijk!

(Terug naar boven)


Nieuwe website A. V. Sporting Boxmeer
   (09-12-2015)

Na zo'n 10 jaar de vorige website tot volle tevredenheid in gebruik te hebben gehad werd het nu eens tijd voor een frisse nieuwe website.

Deze website heeft tevens de mogelijkheid voor leden tot het inloggen in MijnA.V.SportingBoxmeer.nl waar informatie speciaal voor leden te vinden zal zijn. Tevens kun je daar een adreslijst van alle leden vinden, een verjaardagkalender en vele andere interessante leden zaken.

 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...