Actueel nieuws

Passen Clubkleding
   (20-10-2018)

Op donderdag 8 november is er tussen 18:30 en 19:30 uur weer de gelegenheid om clubkleidng te passen. Mocht je nog een korte of lange tight willen bestellen dan is dit het moment om dat te doen. Het passen van de kleding vindt plaats in het Clubgebouw aan de Graafseweg 36a te Boxmeer.

Tot dan!

Met vriendelijke groet,

De Clubkledingcommissie Jacqueline Cornelissen en José Arts

(Terug naar boven)


30 Augustus 2018 - Proefloop Maasheggenloop
   (23-08-2018)

Op donderdagavond 30 augustus 2018 organiseert A.V. Sporting Boxmeer een proefloop over het 10 kilometer parcours van de Maasheggenloop. Iedereen die hieraan wil deelnemen is van harte welkom. Zowel niet-leden als leden van A.V. Sporting Boxmeer zijn uitgenodigd. Ook als je niet van plan bent om de Maasheggenloop te lopen, loop gezellig mee!

De proefloop zal een 5/2 interval training zijn waarbij iedereen 5 minuten zijn of haar eigen tempo loopt en daarna 2 minuten kan herstellen (wandelen). Tijdens het herstel groeperen we weer en vertrekken we voor de volgende interval. Er wordt natuurlijk gestart met een goede warming-up. Ook een goede cooling-down wordt niet vergeten.

De proefloop start om 19:00 uur bij Café De Zandpoort, Groeningsestraat 40 in Groeningen. Aanmelden voor de proefloop is niet nodig, zorg wel dat je op tijd aanwezig bent (18:45 uur). 

(Terug naar boven)


Ogenblik a.u.b. ...