Welkom op de website van

A.V. Sporting Boxmeer


Kleffenloop 2016 is weer voorbij
   (31-03-2016)

Het zit er weer op. De 6e PLUS Kleffenloop is geweest en A.V. Sporting Boxmeer kijkt terug op een mooie dag.

Door jong en oud is er weer heel mooi gelopen. Fantastische tijden en mooie persoonlijke tijden.

Op www.uitslagen.nl zijn alle uitslagen te vinden.

Een geslaagde PLUS-Kleffenloop

 

Enkele tientallen vrijwilligers waren op zondag 17 april heel vroeg uit de veren! Zij hielpen om alles in gereedheid te brengen zodat de 6e PLUS Kleffenloop weer een prachtig evenement werd.

Om half zeven in de morgen werden de deuren van de Raaijhal geopend en de eerste vrijwilligers richtten het startbureau en het buitenterrein bij de Raaijhal in. Vijf mensen zetten het parcours in het bos uit met linten en hekken. Rond half 9 meldden zich nog veel meer vrijwilligers, zowel leden van A.V. Sporting Boxmeer als inwoners van Overloon. Geweldig. Want al met al zijn er zo’n 80 vrijwilligers nodig om de Kleffenloop in goede banen te leiden. Vrijwilligers bij inschrijf- en startbureau, vrijwilligers langs het parcours, als fietser voor de eerste loper en na de laatste loper, bij de finish etc. etc.

Met hulp van iedereen stond alles op tijd klaar toen de eerste (jeugd)lopers rond de klok van 9 uur hun startnummer op kwamen halen.

 

Met zo’n 8 tot 10˚C en af en toe een zonnetje was het prachtig weer voor een hardloopwedstrijd. Bij de start en finish werd muziek gedraaid met een lekkere loopbeat, geweldig voor alle lopers! En leuk voor het publiek. Dank dj’s!

De vaste speaker Jan Van Wissing (inmiddels alweer 71 jaar) kwam dit keer samen met Frank Hoogers. Jan is al jaren de deskundige speaker en weet over iedereen wel wat bijzonders te vertellen. De organisatie was blij dat Frank dit jaar meekwam. Frank is een goede opvolger als speaker als Jan op termijn gaat stoppen.

 

De wedstrijden

Jong en oud heeft weer genoten van de loop, het prachtige parcours en van de gelopen tijden.

De peuters zetten in de Bambinoloop allemaal hun beste beentje voor. Thijs de Haas won en kreeg zijn prijs met voorrang. Waarom? …. Hij had nog een afspraak in de kerk voor de eerste  communie en wilde daar wel op tijd zijn! Maar… na het winnen van de Kleffenloop was zijn dag al geslaagd.

Op de 1 km wedstrijd loopt oud-trainer Eric Somers altijd voor de jeugd lopers uit, maar dit jaar moest hij vol gas geven om  de eerste loper voor te blijven! De 12-jarige Ryan Rooijackers uit Gemert bleek een natuurtalent te zijn en kwam na 3.02 minuten over de finish … een snelheid van 20 km per uur!

 

Om half 11 en 10 over half 11 klonken de startschoten voor eerst de 5 km en daarna de 10 en 15 km. Een mooie deelname op al deze afstanden. En op uitnodiging van de organisatie van de Kleffenloop en van A.V. Sporting hebben ook verschillende lopers uit het AZC mee gedaan. Erg leuk.

Joekskapel Vur de Joeks maakte muziek voor de lopers in de buurt van ’t Schaartven. De lopers hoorden de muziek al van verre, een heerlijke aanmoediging onderweg.

 

Foto’s

Door diverse mensen zijn er foto’s gemaakt van de PLUS Kleffenloop. Leuk om weer eens terug te zien en om te bewaren.

De foto’s van A.V. Sporting staan op de openbare facebookpagina van de vereniging, bereikbaar via www.avsportingboxmeer.nl. Op www.tunnis.nl zijn de foto’s van Gerrit van Kempen en Ans Abels te vinden en op www.fotoalbertoverloon.nl staan de foto’s van Albert Hendriks. De foto’s geven een mooi beeld van start en finish en er zijn mooie sfeerbeelden op diverse plekken van de lopers onderweg.

 

Sponsors en vrijwilligers bedankt!

Zonder de ondernemers van Overloon is de PLUS Kleffenloop niet mogelijk. Veel ondernemers hebben in geld of in natura een bijdrage geleverd, fantastisch! A.V. Sporting Boxmeer bedankt al deze ondernemers voor hun bijdrage aan de Kleffenloop!

Ook alle Overloonse vrijwilligers bedanken we vanaf deze plaats nogmaals heel hartelijk dank voor de hulp!

 

A.V. Sporting Boxmeer heeft genoten van de PLUS Kleffenloop, de organiserende commissie kijkt terug op een heel geslaagd evenement en wij hopen dat iedereen in Overloon ook heeft genoten van de PLUS Kleffenloop.

 

Heel graag tot ziens op de 7e PLUS Kleffenloop op zondag 23 april 2017

 

» Reageer (Reacties: 0)

(Terug naar boven)


Meer nieuws van A.V. Sporting Boxmeer

31-03-2016

Kleffenloop 2016 is weer voorbij

Lees meer...

31-03-2016

Kleffenloop 2016

Lees meer...

17-01-2016

Hele knappe prestatie jeugdleden bij indoor atletiek wedstrijd in Oss

Lees meer...


Eerstvolgende evenementen

BegindatumNaamLocatieAanvangDeelname
19-05-2016DiplomaloopSporthal "de Raay" in Overloon19:00
(0)
23-06-2016Lekkerste Langstedag LoopNog niet bekend19:00 


Ogenblik a.u.b. ...